Een weekendje weg

We zijn weer thuis na een weekendje weg te zijn geweest met onze ‘leen-kinderen’ Naar het Tiki-Bad en het pretpark. Veel lol. Vandaag even bijkomen en nog eens een keer naar de GGD want we moeten onze malariatabletrecept laten wijzigen (reis is veranderd).

Tevens van het weekend bezoek gehad van de Zattevrienden uit Belgie. Ze hadden een Opendir (by default) gevonden. Wat geklaag dat het wat langzaam was (tjsa, dit servertje draait op.. 110Kbps (= 1Mbit)) en is voor vele honderden tegelijkertijd maar een paar Kb.
Dus dat gezeur dat het langzaam is: pech voor u. Moet je maar geduld hebben. SonderAngebot is trouwens verwijderd, Page3 daarvoor in de plaats. Even wat minder KB trekkertjes erop .. Principe blijft gelijk (opendir).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.