Temptation Island

Zag ik toch even mooi dat via keyword: Tempation Island mijn superdeluxe weblog als eerste naar boven kwam kwam drijven. Dat zal wel weer veranderen.

Maar Temptation Island: gisteren weer een aflevering op Veronica.
Een supersaai deel met mannen die nix durven te ondernemen naar de vrouwen toe en een ander deel waar een aantal mannen meer een verleiding zijn voor de verleiders dan dat de vrouwen voor de mannen zouden zijn.

In Scene gezet? De background van de stellen meegenomen en met in het achterhoofd dat er gecast is op success? geldt het voor mij dat de geloofwaardigheid van Temptation Island minimaal is. Tjek het forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.