Dutchview, webcasting, een antwoord

Top!, Dutchview reageert op mijn entry over het Sensation probleem wat ik afgelopen zaterdag had. Dank hiervoor Peter !

Mijn verhaal (streaming etc.. )

Ik zit op het werk:
Talpa: ik zit op 8Mbit down bij xs4all, heb bandbreedte genoeg, want het is een test ADSL lijn die min of meer dedicated voor mezelf is. maar zit via een AccessPoint en een Wireless PCI kaart te kijken. Geluid wel goed, maar beeld niet synchroon en stopt vaak. Was mee te leven uiteindelijk.

Sensation:
Ik zit thuis te kijken en bemerk dat ik herleid wordt naar de xs4all server. Dus ‘locaal’. Maar erg veel hickups en reloads. Je ziet dat er continue gewisseld wordt van beschikbare bandbreedte dan weer laag dan weer hoog, vooral in het eerste uur veel problemen. 2e uur (2e DJ eigenlijk: bijna geen problemen te zien of te horen. Erg aangenaam (alleen vond ik persoonlijk de volume erg laag) en voor meer dan 35 minuten alles perfect. Daarna beginnen de problemen weer en ook een gast uit Duitsland meldt dit. Hijzelf trekt eerder de stekker er al uit (stream xs4all) en springt over op de stream van Garnier, geen problemen voor hem daar.

Bereikbaarheid: perfect, geen problemen hier: de stream was altijd up.
Het probleem hier was de continue reload. Ikzelf heb tot ongeveer 01.30 gekeken en vond het toen wel welletjes ..

Dus ja..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.