blogontwerpers

krijg ik me toch een leuke link van een prof blogger om mezelf maar even ergens aan te melden als ‘blogontwerper’.
op het lijstje van Hugh en Alistair, want ja ik lul niet en doe gewoon ..

Ik een pro blogontwerper? nee, ik ben een hobbyist ge├»nteresseerd in nieuwe technieken die kijkt of deze binnen de technische mogelijkheden van zijn systeem (Qube3) kunnen. Ik bied mijn kennis gratis aan en bied hulp waar gewenst, maar service is ‘as-is’

Momenteel zit ik aan het technische maximum en moet ik mijn pijlen richten op het ‘ontwerpen/ontwikkelen/installeren’ van CentOS met Bluequartz en een systeem van max EUR 300 met RAID ..

Dus zou ik mezelf als pro ontwerper profileren dan zou ik me daar niet happy bij kunnen voelen .. Ik kijk vanaf de zijlijn en heb een eigen mening (die niet altijd geventileerd hoeft te worden) opgemaakt vanuit zijn eigen visie en oogpunt.

3 thoughts on “blogontwerpers

  1. Bert says:

    Raid ? Dennis zou je je niet gewoon bezig houden met de datacommunicatie afdeling. Als je al de facetten van die afdeling weet mag je eens verder kijken.

    Ps. Groeten aan Rakna :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.