De Loggies

r-win pikt de entry van de Loggies eruit van dit weblog en vat het goed samen.

Met een grote bek en veel tam tam en groot geroffel werd er commentaar geleverd op de Dutch Bloggies.

GeenStijl schreef:
“(…) Daarom hebben wij besloten de tegenhanger van de Bloggies te introduceren. De Loggies. De eerste echte sponsors zijn nu al geregeld. Niks geen beeldjes, geldprijzen! In oktober volgen de nominaties, vlak voor Kerstmis de uitslag. (…)”

In Oktober betekent zoveel: voor het einde van de maand maar niet in de laatste week.
Dat kan natuurlijk wel maar ja: iets in elkaar flansen waar jezelf niet meer aangedacht hebt omdat andere projecten andere prioriteiten hebben .. ..
Want wat is het probleem? is het Geld er nog niet? Geenstijl is een bedrijf geworden waar omzet gegenereert moet worden afkomstig van advertenties. Inmiddels moeten er al een aantal mensen van leven. Dus waarom de Loggies organiseren?

De weblog wereld is vooral in NL nog steeds een vriendje vriendje wereld. Want elk jaar zijn ongeveer wel dezelfde mensen genomineerd. Niets spannends aan .. En daarom was en ben ik benieuwd wat Geenstijl er van maakt. Ze hebben nog een paar dagen om de nominaties te laten zien ..

De teller draait door .. eerste peildatum is verstreken (1 okt), 2 andere Geenstijl tellers draaien door: de uitslag van de Loggies en natuurlijk de wereldheerschappij waar we allemaal op zitten te wachten.

Mij zou het niet verbazen om in de laatste week zo niet de laatste dag met de nominaties te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.