Veronica Radio

Veronica Radio wordt weer een aftands radiostationnetje ..

alles wat maar leuk is aan een radioprogramma wordt verkloot en uit de programmering geschopt. Is het niet ‘ In The Mix‘ van 3 uur terugbrengen naar 1 uur dan is het wel het geheel schrappen van ‘ Into The Groove ‘ en nu zal in 2006 Veronica ook de Martin Boer Megamix scrappen (onderdeel van het radio programma van Sven, je weet wel van die dochter die meedeed aan Idols).

Kreten van luisteraars: daar wordt niet naar geluisterd. Nee het is zuiver een kosten/baten analyse die erop losgelaten wordt. Hoe zijn de reclame inkomsten t.o.v. de luisterdichtheid en nog meer van die bedrijfseconomische (on)zin (vooral de Zaterdag).

Jammer. Het gaat dus slecht met de inkomsten van Radio Veronica. Het gaat slecht met de programmering en het gaat slecht met veronica om de luisteraar aan zich te blijven binden. Nee Kicken is niet mijn smaak. 1 keer ‘Hoestie’ is al voldoende … En al die top 1000’s en album top zoveel’s .. goedkope radio .. zit ik ook niet op te wachten.

Dus: wat is er mis met Radio Veronica?

3 thoughts on “Veronica Radio

 1. Veronica heeft in het verleden een bepaald imago opgebouwd en die zullen ze helaas niet meer terug krijgen in deze tijd. Het is niet alleen Veronica die het moeilijk heef, kijk naar alle ‘wat oudere’ zenders. Allemaal hebben ze te kampen met een kosten/baten plaatje. De grote commerciele jongens gooien er extreem veel geld en prijzen tegenaan en kopen alle goede dj’s weg. (Niet dat Van Inkel daar bij hoorde, die was naar mijn inziens ook niet passende meer bij Veronica)

  Het is jammer maar waar…. de € regeert in de radio wereld..

 2. Dennis Slagers says:

  Ja, Erg jammer allemaal..
  En we, de luisteraar, kan er niets maar dan ook niets aan doen :”-(

 3. Beug says:

  Jammer dat dit station de plaats inneemt van stations die meer bestaansrecht hebben. Zoals bijvoorbeeld KINKFM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.