CD/DVD Wallets

cd-wallets-small.jpg

Het was lang zoeken. Maar uiteindelijk heb ik tegen een betaalbare prijs 1000 CD/DVD Kartonnen Sleeves, ook wel Wallets op de kop kunnen tikken. Witte Kartonnen Wallets met een laklaag. Niet dat ik die laklaag gebruik (geen idee welke huis/tuin keuken printer dit soort karton kan printen).

Eindelijk kunnen m’n gebrande CD’s / DVD’s op een juiste manier opgeborgen worden met minimale opbergruimte.
Nu nog iets wat etiketten kan maken en ik ben helemaal blij

One thought on “CD/DVD Wallets

  1. Nick says:

    CD WALLETS

    Ook ik ben op zoek naar die witte cd hoesjes. Waar heb je die uiteindelijk gevonden? Ik kan ze maar nergens vinden.

    Bedankt alvast.

    Nick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.