Van Peru naar een nieuw DSL modem

Zow. Vandaag weer een nieuw DSL modem binnen gekregen. Tot mijn verassing een geheel nieuwe TI firmware erin. Dat komt mooi uit, want 2 samples waarmee ik werk bezitten nog de oude versie. Geeft me een mooi idee van wat ik zometeen kan verwachten qua stabiliteit en mogelijkheden.

Intussen wel gezin dat er vele kleine dingen uitgesloopt zijn om mij niet de mogelijkheid te geven om het te veel te hacken (niet dat ik dat zou doen trouwens).

En ja .. wil ik een mooi overzicht laten zien van de Machu Picchu is die website al een aantal dagen offline omdat er een extreme drukte op de servers is. Jammer. Dus houden we de link in gedachten of dromen we weg bij een mooie vakantie van/naar Peru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.