Uhmpff.. Oink Down..

Uhmmm.. ben ik eens rijkelijk laat met het lezen van nieuwsberichten. Oink (een bittorrent site) is down gehaald ivm de pre-releases die ze veelal aanboden. Oh was dat zo? Dat wist ik nie ..

update: Het artikel laat de mensen ook denken dat Oink gelijk staat aan ‘de Scene’ zoals men dat zo mooi noemt. Dat is natuurlijk kolder .. Bittorrent staat ergens bijna geheel aan de eind van de lijn: dus gewoon dicht (TE) bij de consument. Zodat ‘massa’ distributie aanwezig is.

Maar goed: niet alle nummers kunnen op 1 staan dus je kan al het muziek ook niet op 1 hoop gooien .. Waarom heb je anders hitlijstjes: en voor troep betaald men in de winkel ook niet. Waarom zou je dat dan wel moeten doen op het internet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.