Yuixx Nieuws …

Iedereen die deze site volgt weet dat ik vaak dingen schrijf over producten en/of ontwikkelingen waarmee ik dagelijks in aanraking kom tijdens mijn kantoortijden…. Dus zo ook over de Yuixx.
Helaas kan ik niet altijd alles op de site schrijven omdat dingen tijdens ontwikkeling bijvoorbeeld wijzigen.

De afgelopen tijd heb je op deze site niet zoveel Yuixx nieuws gelezen: ik was op vakantie en veel Yuixx nieuws kon men lezen op verschillende nieuws sites. Zo heeft Tonie van Ringelestijn een stuk geschreven [big-jpg] voor de kranten van Wegener (oa. de Stentor). En schrijft ook Erwin Boogert gisteren een stuk op Emerce.nl over de applicatie van de NOS die uitzending gemist naar de TV brengt en waar de Yuixx ook in genoemd wordt.

Blijf deze site volgen want ik ga echt wel nieuw nieuws over de Yuixx hier melden. Echter dat zal eerder op technisch /functioneel vlak zijn zoals ik doe voor de CH3SNAS, CH3MNAS, CFULLHDMA(i) etc..

6 thoughts on “Yuixx Nieuws …

 1. Renzo says:

  Bedankt voor deze ‘update’!
  Ik volg deze site nu al een tijdje bijna dagelijks, gezien ik graag dit product in mijn huiskamer wil zien. Het viel me daarbij ook op dat er weinig tot niks (ook dankzij de vakantie) op deze site verschijnt. Ik kwam de Yuixx trouwens ook tegen in een filmpje op van het Intel developers conferentie.

  Ik blijf het volgen, en vindt het fijn dat je dit (on)officiële kanaal open houd!

  Groeten en succes.

  PS. Ik heb nog ijdele (en onrealistche(?)) hoop op Ziggo (CI+) ondersteunig, en de mogelijkheid voor een blue-ray speler..

 2. Ik kijk echt uit naar de yuixx en hoop dat ie er snel is. Ik hoop dat ik s’morgens via de widgets al je informatie in één oogopslag hebt zonder te moeten wachten tot je pc is geboot. (verkeer, weer en rss ).

  Succes met de verdere ontwikkeling.

 3. freaky says:

  Eindelijk weer een teken van leven :) Ik zit echt te wachten op dit apparaat. De artikelen die hierboven genoemd worden beschrijven precies wat ik zoek. Een apparaat waarmee ik internet en internet tv op m’n televisie kan ontvangen. In eerste instantie denk ik dan aan de NOS idd maar ook de commerciele omroepen. Hun uitzending gemist sites kijk ik vaak omdat de programma’s die ik wil zien altijd op onmogelijke tijden zijn. Of ik met de yuixx van m’n laptop af ben is me nog niet duidelijk maar dat het mogelijk gemaakt moet kunnen worden met dit apparaat is zeker. Nog een paar weken tot de eerste reviews ik kan niet wachten. In de tussen tijd zet ik maar vast al m’n muziek DVD’s en kinderfilms om naar MKV met H.264 encoding ter voorbereiding :)

  Trouwens voor mij zijn de internet mogelijkheden en de GUI de hoodreden om voor de yuixx te kiezen ipv bijvoorbeeld de popcorn hour. Een blue ray speler koop ik wel los als ik die een wil hebben. In het ideale geval is het ooit mogelijk om m’n tv aan te zetten en een apparaat zoals bijvoorbeeld de yuixx. dan pak ik de afstandbediening en vraag de tv gids van afgelopen maand op. Het moet dan mogelijk zijn om ieder willekeurig programma dat de afgelopen maand is uitgezonden nog eens te kunnen bekijken. In een goede kwaliteit natuurlijk. De vele gemist sites bieden tot op heden een lage kwaliteit aan helaas met regelmatig blokkerig beeld.

 4. kosz says:

  Ik kan me helemaal aansluiten bij het bovenstaande. Ben al tijden op zoek naar een vervanger van mn ouwe trouwe xbox met XBMC, iets wat dus ook HD kan alspelen.
  Het dichtste bij een aanschaf komt een asrock ion, XBMC erop, en je hebt alles zelf in de hand. Maar goed vrouw en kinderen maken er ook gebruik van, dus het liefst een simpelere oplossing.
  Bij alle rondzwervingen langs het scala van NMT’s die de markt overspoelen, is er geen 1 die alles goed doet, ze mankeren allemaal wel iets, dat allemaal nog “ooit” in een firmware zou moeten worden opgelost. De een speelt geen DVD-menu’s af, de ander maakt herrie/netwerk troughput (te) traag/geen DTS downmix/24p problemen ga zo maar door.
  Ik hoop dat de YUIXX gaat brengen wat ik er stiekum van verwacht, want dan gaat ie het zeker worden.

 5. Ricky says:

  Wow…het kan niet lang meer duren!
  Ik volg al een tijdje alle mogelijke nieuws omtrent de yuixx.
  Het is ook voor mij al zeker 5 jaar geleden dat ik begonnen ben met mijn speurtocht naar de perfecte mediaplayer die meer kan dan alleen streamen en MP3’s afspelen.
  Freecom was daar toen min of meer in geslaagd maar ook die wisten mij niet over te halen. Natuurlijk zijn er grote namen die het waar hebben weten te maken.
  But you guys are probably producing the ultimate machine!

  Jullie “key to success” goed luisteren naar de wensen van de consument!
  Werkelijk een voorbeeld voor anderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.