10 thoughts on “New Subs feature CFULLHDMA(i)

 1. Bert says:

  Ah, LaGuerta en Batista lijken ruzie te hebben… oh nee, daar gaat het niet om ;)

  Ziet er perfect uit Dennis!

 2. Kees says:

  Moet dat subtitles-venster er zo uitzien? Da’s nieuw voor mij: op mijn oude, 1st gen CFULLHDMA ziet het subs-venster er bij beta 01.20.01.06.21 niet transparant uit, maar zwart – en na gebruik loopt ‘ie doorgaans vast na een paar minuten of na afloop van het videobestand (venster wordt zwart, reageert op de powerknop op de AB met direct op standby springen).

 3. bij de cfullhdma is de sub part onderdeel van debugging nu omdat bij MKV’s dit inderdaad ‘zwart’ is en niet goed is en dus een probleem kan zijn.
  het vastlopen is een gevolg daarvan

 4. Ron Kraaijkamp says:

  Hi,

  Ik gebruik firmware v1.19.02.09 en het viel me op dat zodra je op SUB druk je het bovenstaande menu ziet. Uh, niet helemaal hetzelfde. Ik zie wel de tekst, maar niet de kleuren en de layout. Ik weet dus niet welke selectie ik maak.

  Is dat eerder gemeld? Er is dat opgelost in deze beta?

 5. Hi Dennis,

  maar ik heb een cfullhdmai. Dus zou het zo moeten werken.
  Ik zie het menu wel, maar niet de witte lijnen en de blauwe balk, dus weet ik niet waar ik in het menu ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.